Защита на личните данни

telefoni-bg.com, собственик на онлайн магазина за gsm апарати и други мобилни устройства, гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

telefoni-bg.com се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Тъй като зачитаме Вашето лично пространство и неприкосновеността на личните Ви данни, бихме искали да Ви уведомим как точно използваме събраната информация: основната ни цел е да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре.

Събиране и обработка на лични данни
Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. telefoni-bg.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например, когато поръчвате продукти.

Използване и съхраняване на личните данни
telefoni-bg.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. telefoni-bg.com няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Свобода на избора
Вие контролирате информацията, която предоставяте наtelefoni-bg.com за себе си. Ако обаче изберете да не споделите тази информация с telefoni-bg.com имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.

Сигурност
telefoni-bg.com отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Ако имате въпроси относно личните Ви данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

При поръчка, давам изричното си съгласие, личните ми данни, събирани и обработвани от този уебсайт във връзка с моята поръчка да бъдат предоставени на дружества партньори на сайта, които извършват доставка на стоки, куриери, както и на производител/доставчик, с цел обработка и изпълнение на поръчката.
Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните, както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп, на коригиране и заличаване на събраните данни.

съгласен : поръчвам

не съм съгласен : изход от сайта

 

Работи на OpenCart
Магазин за мобилни телефони © 2018