Защита на личните данни

Хенди Електроникс, собственик на онлайн магазина за gsm апарати и други мобилни устройства- telefoni-bg.com, гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни.

Хенди Електроникс се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

Тъй като зачитаме Вашето лично пространство и неприкосновеността на личните Ви данни, бихме искали да Ви уведомим как точно използваме събраната информация: основната ни цел е да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре.

Събиране и обработка на лични данни
Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. Хенди Електроникс не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например, когато поръчвате продукти.

Използване и съхраняване на личните данни
Хенди Електроникс ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. Хенди Електроникс няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.

Свобода на избора
Вие контролирате информацията, която предоставяте на Хенди Електроникс за себе си. Ако обаче изберете да не споделите тази информация с Хенди Електроникс имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.

Сигурност
Хенди Електроникс отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Ако имате въпроси относно личните Ви данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

 

Работи на OpenCart
Магазин за мобилни телефони © 2018