NITOM HUMMER
Добре дошли в Магазин за мобилни телефони

 

Добре дошли в света на екстремните, удароyстойчиви, водоустойчиви и прахоустойчиви телефони!

  Ако вече сте счупили или намокрили няколко телефона и вече Ви е дотегнало да оставате без телефон, когато Ви е най - необходим,значи сте на правилното място. Тук ще намерите голямо разнообразие от много здрави телефони, които ще Ви е трудно да счупите или намокрите, а голяма част от тях издържат с едно зареждане със седмици, а някои и месец! И всичко това без да се лишавате от нито една екстра на съвременните телефони, а дори имате в повече, като електронен компас, планинска навигация или офроуд карти, Facebook, viber, skype и други специализирани приложения полезни в полеви и екстремни условия. При това на много  достъпни цени  от производител, който вече се доказа в последните 7 години.

Тук ще откриете много модели телефони от висок, среден и нисък клас на компанията HUMMER - УДАРОУСТОЙЧИВИ, ВОДОУСТОЙЧИВИ ТЕЛЕФОНИ с много добра резолюция на дисплея , бързи  процесори, две сим карти,  WiFi, GPS, напълно свободен софтуер, много добра камера. В технологично отношение ще се почуствате с развързани ръце и няма да се наложи да правите компромиси с предпочитанията си.

Всички наши телефони се предлагат с 2 години гаранция.

Всички цени са с ДДС.

 

Фирмата е оторизиран сервиз на Hummer Mobiles, Lenovo, Samsung и Nokia.

ВАЖНО !!! При покупка на защитен от вода телефон с винтове на капака, не пренавивайте винтовете на капака, телефона остава херметически затворен без нужда от пренавиване.Телефоните отбелязани със звездичка издържат по слабо на вода т.е. издържат на дъжд и влага!

За поръчки не необходима регистрация в сайта, но е препоръчителна, ще можете да следите изпълнението на поръчката чрез имейл. При натискане на бутона купи след това влезте в потребителската кошница!!!

За нашите лоялни клиенти -5% допълнително и от цената на телефона!

При поръчка напишете номера на гарaнционната карта или номера на поръчката в сайта.

Ново: при поръчка на нов телефон може да се поръча навигация за повече прочетете тук

Поради зачестилите счупвания на sim държачи на нашите телефони ,умоляваме нашите клиенти да внимават с поставянето и особено с изваждането на сим карти( особено с адаптери). Най добре е да  се ползват цели карти ако гнездото е за цяла карта  или с адаптори които ние предлагаме. Ако картата ви се е запънала в гнездото не дърпайте и бутайте със сила ! Картите излизат свободно ако нямат счупване или адаптора не е заял. Операторите предлгат карти 3 в едно които се чупят и задърпате ли чупите и слота за карта! Ако се случи такова нещо помолете някои по компетентен около вас да я измъкне с помоща на пластина или уред без да увреди гнездото.Също можете да се обърнете към нас но не когато вече сте го счупили! В такива случаи ремонта се заплаща!

Акценти

За нас

 

Винаги най- добрите и практични оферти за телефони

 

От 1994г.  Хенди Електроникс се занимава с продажба и ремонт на мобилни устройства- gsm телефони, gps навигации, таблети и лаптопи.  Ние работим активно в интерес на клиентите си, намирайки най- добрите, практични и сигурни предложения за Вас. 

Тъй като имаме собствен сервиз, можем да Ви предложим качествено и бързо сервизно обслужване при необходимост и сигурна гаранционна поддръжка на вашият мобилен телефон, gps навигатор или таблет.

от 2013г. фирма Хенди Електроникс е официален сервиз на HUMMERS PHONES за България.

В този онлайн магазин, можете да намерите голямо разнообразие на мобилни телефони, както на производители, като.HUMMER, JEEP, DISCOVERY, LENOVO, SONIM, CAT, Sony Ericsson, така и телефони произведени в Китай, които по нищо не отстъпват на топ моделите на реномираните фирми, но са със значително по- ниска цена. 

  • LMV 19
  • тънак и лек
  • R1 8800Mah
  • DG700
  • No-1 M2
Работи на OpenCart
Магазин за мобилни телефони © 2018